Case Pihla Group

 

Hankinta- ja myyntiosastojen hybridikumppani prosessien kehittämisessä, automatisoinnissa ja digitalisoinnissa.
Hankinnan ja myynnin kehitys

Toimittajahallintajärjestelmällä tehokkuutta reklamaatioiden hallintaan

Pihla Group (ent. Inwido) on ruotsalaisen Inwido –konsernin suomen maayhtiö, jonka liikevaihto oli 125,5 miljoonaa euroa vuonna 2020. Ideal Digi on kehittänyt ja ylläpitää Pihla Groupin toimittajanhallintajärjestelmää.

Toimittajanhallintajärjestelmässä luodaan, hallitaan ja raportoidaan toimittajareklamaatiot. Järjestelmässä hallitaan reklamaatioihin liittyviä dokumentteja (kuvat jne.). Toimittajanhallintajärjestelmän helppokäyttöinen käyttöliittymä on rakennettu rooliperusteiseksi. Lisäksi järjestelmä on täysin yhteensopiva Pihla Goupin ISO 9001 laatujärjestelmän kanssa.

Pihla Group on saanut järjestelmästä merkittäviä hyötyjä ja rahallisia säästöjä. Järjestelmässä oleva edistyksellinen raportointi tarjoaa kriittistä tietoa toimittajien arviointia varten. Järjestelmän ansioista Pihla Group pystyy tunnistamaan tehokkaasti laatuvirheet ja tekemään kustannusarvioita toimittajista. Tärkeimpänä arvokohtana on toimittajien systemaattinen arviointi järjestelmän avulla.

Kumppanina Pihla Groupin Microsoft 365 kehityksessä

Ideal Digi toimii myös Pihla Groupin Microsoft 365 ympäristön automaatio- ja kehityskumppanina. Olemme kehittäneet yrityksen Sharepoint ja Teams arkkitehtuuria sekä rakentaneet automaatioita toiminnan tehostamiseksi Microsoft Power Automatella.

 

Mitä teimme käytännössä? 

 

Projektien pääkohdat

Toimittajanhallintajärjestelmä

Olemme kehittäneet ja ylläpidämme Pihla Groupin toimittajanhallintajärjestelmää.

Reklamaatioiden hallinta

Kehitetyssä järjestelmässä luodaan, hallitaan ja raportoidaan toimittajareklamaatiota sekä reklamaatioihin liittyviä dokumentteja

Sharepoint ja Teams arkkitehtuuri

Pihla Groupin Sharepoint ja Teams arkkitehtuurin kehittäminen.

Automaatioiden rakennus

Olemme rakentaneet automaatioita toiminnan tehostamiseksi Microsoft Power Automate teknologialla.

Asiakkaat

Menestysyritysten kumppani

Asiakaspalvelu
Ideal Digi Oy