Product added to your WishlistView Wishlist

Case Iglooman: Kansainvälinen verkkopalvelu lasi-igluille

Innovatiivinen teknologiayritys sai parhaiden käytäntöjen verkkopalvelun

Iglooman Oy on teknologiayritys, joka keskittyy lasi- iglujen ja lasisaunojen suunnitteluun, konsultointiin ja rakentamiseen.  Yritys halusi tuotevalikoimansa olevan visuaalisesti nähtävillä ja tuotekuvausten kaikkien sidosryhmien saatavavilla. Rakensimme Igloomanille modernit ja nopeat verkkosivut, jotka ovat yleisilmeeltään valkeat ja vaaleansiniset. Yleisenä teemana oli iglu, lumi ja taivas. Verkkosivussa on käytetty nykyaikaista verkkosivuteknologiaa ja kävijän kulkema polku on suunniteltu hyödyntäen markkinoinnin automaation parhaita käytäntöjä.

sivua

kieltä

Iglooman Oy

Iglooman Oy on erikoistunut lasi- iglujen ja lasisaunojen suunnitteluun, konsultointiin ja rakentamiseen. Heidän tuotevalikoima koostuu lasi-igluista, -saunoista ja -kuvuista.

Yksinkertaisen ja toimivan verkkopalvelun suunnittelu WordPress-tekniikalle

Yritys halusi modernit ja nopeat verkkosivut, jotka ovat yleisilmeeltään valkeat ja vaaleansiniset. Yleisenä teemana oli iglu, lumi ja taivas. Verkkosivussa on käytetty nykyaikaista verkkosivuteknologiaa ja kävijän kulkema polku on suunniteltu hyödyntäen markkinoinnin automaatiota.

Iglooman Oy on erittäin tyytyväinen ratkaisuumme. Yksinkertaisuus ja toimivuus saivat erityisesti kiitosta. Projekti toteutettiin nopealla aikataululla ja yhteistyö on oli saumatonta Igloomanin henkilöstön kanssa.

Haluaisitko uuden verkkopalvelun tai digitalisoida prosessejasi?

Täytä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Eero Lahtinen

Eero Lahtinen

Vastuualueet: Automatisoi, Digitalisoi