Product added to your WishlistView Wishlist

Digitalisoi

Digitalisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa parhailla käytännöillä

Verkkopalveluiden kehitys

Toteutamme verkkopalveluja WordPress-julkaisujärjestelmällä. Toteutamme vaativat verkkosivustot, verkkokaupat, ajanvarausjärjestelmät, extranetit ja muut interaktiiviset web-pohjaiset käyttöliittymät.

Helppokäyttöinen sisällönhallinta hurmaa sinut

Visuaalinen sivurakentaja
Voit luoda itse kauniita ja toimivia verkkosivuja helppokäyttöisen sivurakentajan avulla.

Valmiit sivupohjat
Verkkopalvelu sisältää moneen käyttötarkoitukseen sopivia valmiita sivupohjia, joiden rakennetta ja sisältöä pystyt itse räätälöimään.

Monikielisyys
Voit laajentaa verkkopalvelun kielivalikoimaa moduuleilla. Monikielisyysmoduulien avulla sisältöä voidaan kirjoittaa kaikilla kielillä ja näin rakentaa monikielinen verkkopalvelu.

Markkinoiden edistyksellisin palvelinteknologia

Ylläpidetty huipputeknologialla toimiva palvelinteknologia pyörittää verkkopalveluasi huippunopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Amazon Web Services (AWS) palvelintiloissa toimiva teknologia on räätälöity erityisesti verkkopalveluamme varten.

Laajenna palveluasi moduuleilla

Laajenna helposti verkkopalveluasi moduulien avulla. Aloita esimerkiksi verkkosivustopaketilla ja ota myöhemmin käyttöön verkkokauppa sekä extranet-palvelu. Verkkopalveluun voi lisätä mm. sosiaalisen median seinän tai ajanvarausjärjestelmän.

Haluaisitko uuden verkkopalvelun tai digitalisoida prosessejasi?

Täytä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Eero Lahtinen

Eero Lahtinen

Vastuualueet: Automatisoi, Digitalisoi

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Verkkokaupan trendit vuonna 2017

Uusi vuosi vaihtuu pian ja verkkokaupassa on muutamia selkeitä trendejä ensi vuodelle. Tämän blogin tarkoituksena on esitellä tärkeimmät verkkokaupan trendit vuonna 2017 sekä kertoa, miten ne vaikuttavat hakukonenäkyvyyteen ja myyntiin. Reaaliaikainen räätälöinti...

Verkkokaupan hakukoneoptimointi osa 1.

Verkkokaupan hakukoneoptimointi on monimutkainen prosessi ja siinä onnistuminen vaati monen tekijän huomioimista. Valitettavan monet verkkokaupat painivat samojen optimointi kysymysten kanssa toimialasta ja kohderyhmistä riippumatta. Heikosti optimoituihin...

8 syytä siirtää tukkukauppa verkkoon

Monet tukkukauppiaat miettivät varmasti jatkuvasti keinoja, miten kasvattaa liiketoimintaa, lisätä myyntiä ja täyttää asiakkaiden tarpeet. Lisäksi tukkukauppiaat pohtivat, miten prosesseista saisi tehokkaampia ja nopeampia asiakkaan ostamisen helpottamiseksi?...