Product added to your WishlistView Wishlist

Responsiiviset verkkosivut ovat syrjäyttäneet perinteiset sivustot. Nettiselailu mobiililaitteilla on nykyään suositumpaa kuin pöytäkoneilla ja läppäreillä! Aikaisemmin verkkosivukävijä löysi sivustosi pöytäkoneella tai läppärillä, mutta nykyään se tapahtuu mobiililaitteilla samalla kun vieraillaan ruokakaupoissa, Katsellaan TV:tä ym. Asettelun ja sisällön pitää olla käyttäjäystävällistä mobiililaitteille. Kävijät eivät halua käyttää aikaansa näytön zoomailemiseen lukeakseen sivuston sisältöjä.

Responsiiviset verkkosivut mukautuvat saumattomasti jokaisen laitteen koon mukaan. Sinun ei tarvitse luoda useita verkkosivuversioita, eikä kävijöiden tarvitse tuskailla käytettävyyden kanssa. Helppokäyttöisyyden lisäksi on myös muita syitä vaihtaa responsiivisiin sivustoihin.

Tässä viisi syytä miksi responsiiviset verkkosivut ovat nykyaikaa

 

  1. Google sanoo niin! Google suosii responsiivisia sivustoja mieluummin kuin erillistä mobiilialustaa ja edistää niiden orgaanista hakukonenäkyvyyttä. Yhden URL:n käyttäminen helpottaa Googlea indeksoimaan sivustosi ja vähentää sivun sisäisen optimoinnin virheitä. Tästä johtuen responsiiviset sivut toimivat yleensä tehokkaammin ja niitä on helpompi ylläpitää kuin erillistä mobiilialustaa.

 

  1. Nykyään yli 55 prosenttia verkkosivujen kävijöistä käyttää sivuja mobiililaitteella ja tämä luku kasvaa koko ajan. Perinteiset verkkosivut karkottavat mobiilikäyttäjät ja tämä vaikuttaa koko ajan enemmän verkkosivuliikenteeseen. Lisäksi Google arvostaa mobiilioptimoituja responsiivisia verkkosivuja enemmän.

 

  1. Liian hitaat verkkosivut karkottavat kävijät. Varmasti jokaiselle on joskus käynyt niin, että verkkosivut eivät lataudu tarpeeksi nopeasti ja lähdet pois. Responsiiviset verkkosivut latautuvat huomattavasti perinteisiä sivuja nopeammin. Tutkimuksen mukaan, voit menettää jopa 50 prosenttia verkkosivuliikenteestäsi perinteisten sivujen hitauden takia. Testaa tästä linkistä nykyisten verkkosivujesi nopeus

 

  1. Responsiiviset verkkosivut pitävät potentiaaliset asiakkaat pidempään sivuillasi. Tämä korostuu erityisesti vaihdettaessa tietokoneelta mobiliin, jolloin responsiivisisten sivujen erinomainen käytettävyys pitävät asiakkaat pidempään sivuilla. Kuitenkaan pelkkä responsiivisuus ei riitä asiakastyytyväisyyteen. Se on minivaatimus hyville verkkosivuille, mutta lopulta hyvä sisältö ratkaisee kauanko potentiaaliset asiakkaat sivuilla viihtyvät.

 

  1. Responsiiviset alustat tekevät kävijöistä onnellisia! Tutkimuksen mukaan responsiivisten verkkosivujen click-through-aste on 21-24 prosenttia perinteisiä sivuja korkeampi. Voidaan sanoa, että responsiivisilla sivuilla toteutettavat kampanjat toimivat huomattavasti tehokkaammin kuin perinteisillä sivuilla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vastaan Ideal Digin Opi ja Muotoile -liiketoiminnoista.

Responsiiviset verkkosivut, 5 syytä miksi tarvitset ne!

- taneli.katila